Horizontal Menu

Névjegyek, szórólapok, plakátok, prospektusok és egyéb hasonló kiadványok esetében kétféle nyomási eljárás jöhet szóba.
Általában a mennyiség határozza meg, hogy melyik eljárással érdemes gyártani. Kis mennyiségnél digitális, nagy mennyiségnél ofszet nyomással készítjük a termékeket. Természetesen kis mennyiséget is lehet gyártani ofszet nyomással, de ennek az ára kevésbé lesz kedvező.

2012. január 1-től a Környezetvédelmi termékdíj törvény (2011. évi LXXXV. tv) szerint a termékdíj megfizetésére kötelezett nem a nyomda első vevője, hanem maga a nyomda lesz, így a termékdíjat 2012. január 1-től a nyomda állítja számlába, s fizeti be a költségvetésbe. Nyomdánk esetében három-féle termékdíjat különböztetünk meg: reklámhordozó papír (64 Ft/kg+ÁFA), papír csomagolószer (20 Ft/kg+ÁFA), műanyag csomagolószer (42 Ft/kg+ÁFA)
A vevőnek nyilatkoznia kell, hogy az általa rendelt termék reklámhordozó papírnak minősül, vagy nem. Amennyiben a megrendeléssel együtt nem érkezik nyilatkozat a termékdíj a termékkel együtt továbbszámlázásra kerül!

Anyagleadási formátum: nyomtatásra optimalizált kompozit pdf file - minimum 300 dpi.
Amennyiben nem áll módjában ezt elkészíteni a grafikai file-t, természetesen segítünk Önnek ebben.

Első néhány alkalommal, illetve kis összegű rendelések esetén készpénzes számlát, további és nagyobb végösszegű megrendelés esetén általában 8 napos utalásos számlát szoktunk a kiszállításkor kiállítani. Ha megrendeléskor jelzi felénk, miképpen szeretne majd fizetni, természetesen kérését a lehető legrugalmasabban fogjuk kezelni.

Megrendelését az info@tokmas.hu e-mail címen fogadjuk, illetve a fenti telefonszámok egyikén.

Oldalaink bármely tartalmi ill. design elemének felhasználásához a Tökéletes Másolat Bt. előzetes írásbeli engedélye szükséges. © 2007-2017, Tökéletes Másolat Bt. Minden jog fenntartva.